Seminar za poduzetnike LAG-a “Adrion”

Seminar za poduzetnike LAG-a “Adrion”

Lokalna Akcijska Grupa „Adrion“ organizira dva ciklusa seminara „Poticaji 360°“ koji će se održati 13. i 14. ožujka 2014.g. i početkom travnja 2014. g.
Predmet seminara je upoznavanje poduzetnika s mogućnostima korištenja bespovratnih potpora i poticaja usmjerenih na sufinanciranje poduzetničkih projekata i to bespovratnih sredstava:
– iz nacionalnih i EU izvora,
– temeljem Zakona o poticanju investicija
te poticajima kroz subvencionirane kredite HBOR-a, HAMAG garancije i slično.

Sudionicima će se pobliže upoznati s primjerima dobrih, ali i loših projekata, kako bi mogli naučiti kvalitetno strukturirati svoje projekte.
U veljači 2014. godine su raspisani natječaji Ministarstva poduzetništva i obrta -„Poduzetnički impuls“i Ministarstva turizma – Konkurentnost turističkog gospodarstva.
Za ožujak su u najavi natječaji Ministarstva poduzetništva i obrta „ICT grant shema“ (uvođenje softvera i hardvera u poslovanje radi povećanja konkurentnosti gdje će se bespovratno dodjeljivati od 20.000 do 100.000 eura) i Ministarstva gospodarstva „Prerađivačka industrija“ (za poduzetnike koji zapošljavaju minimalno 20 radnika).
Stoga dođite i iskoristite priliku da na jednom mjestu dobijete sve potrebne informacije!
Seminar izvodi Hrvojka Skoković ispred poduzetničkog centra Prvi korak.
Program se nalazi u prilogu, a mjesto održavanja prvog ciklusa seminara je u Hotelu Meteor, Makarska
Sudjelovanje na seminarima je besplatno za imenovane predstavnike članova LAG-a “Adrion”, a prijave molimo da nam dostavite do 11. ožujka 2014. g. na mail dragica.roscic@lag-adrion.hr