Poziv za dostavu projektnih ideja s područja LAG-a Adrion – 3. krug

Poziv za dostavu projektnih ideja s područja LAG-a Adrion – 3. krug

LAG „Adrion“ poziva sve zainteresirane članove iz gospodarskoga, civilnog i javnog sektora da dostave svoje projektne ideje i nadopune za već dostavljene projektne ideje. Iako je moguće dostaviti projektne ideje svih vrsta, naglasak je na projektima koje je moguće financirati iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. s obzirom da će isti kao i dostavljene projektne ideje biti podloga za pripremu izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a “Adrion” za novo proračunsko razdoblje. Isto je važno jer će Programom ruralnoga razvoja 2014.-2020. bit će dana mogućnost LAG-ovima da raspisuju javne pozive/natječaje kojima će se izravno financirati projekti  koji su u skladu sa Lokalnom razvojnom strategijom i to u ukupnom iznosu čak do 5 mil. EUR po LAG-u.

Iako Program ruralnog razvoja 2014.-2020. još nije usvojen vrlo je važno u ovoj fazi uključiti se u planiranje, a u prilogu vam dostavljamo najnoviji prijedlog izložen 20. svibnja 2014.g. u Vrgorcu.

Isto tako, pozivamo vas i sugeriramo da nam se slobodno obratite  i zakažete termin ukoliko vam je potrebna pomoć indentificiranju mogućnosti financiranja i zajednička razrada vaših projektnih ideja.

Za dostavu projektnih ideja potrebno je ispuniti Obrazac za pisani prijedlog projekta.

Projektne ideje dostavljaju se isključivo putem elektroničke pošte na mail:
info@lag-adrion.hr do 15. lipnja 2014.g do 13 h.