Radni sastanak PPS pilot projekta / Hrvatska 365

Radni sastanak PPS pilot projekta / Hrvatska 365

U srijedu 27. kolovoza 2014.g. u Varaždinu je održan 3. radni sastanak PPS Pilot projekta HTZ-a/Hrvatska 365. Na samom sastanku, ovog puta uz Ministra turizma Darka Lorencina i ostale predstavnike Ministarstva i HTZ-a nazočio je i novi direktor HTZ-a Ratomir Ivčić koji je naglasio da je ovo jedan od ključnih projekata HTZ-a.

Sastanku su ispred PPS Biokova prisutvovale Mirjana Korljan, direktorica TZ Gradac i Dragica Roščić tajnica-voditeljica LAG-a Adrion.
Glavna točka dnevnog reda bilo je osnivanje PPS klubova u svim destinacijama, za što je rok 30. rujna 2014. g. Stoga je pojedinačno utvrđeno ispunjavanje do sada zadanih zadataka u svrhe formiranja PPS destinacijskih klubova. PPS klub Biokovo dostavio je sve tražene podatke i izvršio sve zadane dužnosti do 3. radnog sastanka.
Između ostalog raspravljalo se o prezentacijama po geo zonama. Prezentiran je logotip i popratne oznake za turističke proizvode. Prezentacije za PPS Biokovo održat će se 08. ili 09. listopada 2014.g. u Oslu te 22. listopada 2014.g. u Stockholmu.
U srijedu 3. rujna 2014.g. održat će se i sastanak Radne grupe za promociju LAG-a “Adrion” kao turističke destinacije, koja će ujedno prema pravilima Hrvatske turistčke zajedince postati koordinacijsko tijelo PPS kluba. Ista je sastavljena od direktora TZ-a i predstavnika općina u kojima TZ nisu osnovane na našem području. Glavna tema navedenog sastanka bit će osnivanje PPS kluba Biokovo

Iz medija:
http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/turizam-vise-ne-zeli-ovisiti-o-blagdanima-i-prognozi-460257
http://croatia.hr/hr-HR/Naslovna/Vijest/27-kol-2014/U-Varazdinu-odrzan-PPS-sastanak?bmlcMzIzOQ%3D%3D

Više o projektu na sljedećim linkovima:
http://croatia.hr/hr-HR/Naslovna/Vijest/01-kol-2014/Odabrane-22-destinacije-za-pilot-projekt-PPS-za-posezonu-2014-?bmlcMzE5Nw%3D%3D
http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Projekti-HTZ-a/Pravila-i-obrasci?Y2lcMzgyNA%3d%3d
http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Projekti-HTZ-a/Odluka-o-izboru-destinacija?Y2lcMzgyNQ%3d%3d

U skladu s jednim od strateških marketinških ciljeva ukupnog hrvatskog turizma, Hrvatska turistička zajednica pokrenula je projekt promicanja turističkog prometa u razdoblju pred i posezone (PPS koncept). LAG Adrion je prijavitelj odabrane PPS destinacije PPS Biokovo, koja obuhvaća područje općina oko planine Biokovo.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...