PRIPREMLJEN I PRIJAVLJEN PROJEKT IZGRADNJE VATROGASNOG DOMA U DUGOM RATU VRIJEDNOSTI 9 MILJUNA KUNA

PRIPREMLJEN I PRIJAVLJEN PROJEKT IZGRADNJE VATROGASNOG DOMA U DUGOM RATU VRIJEDNOSTI 9 MILJUNA KUNA

Dana 02. kolovoza 2018. g. ujedno i prvog dana prijava na Podmjeru 7.4. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ prijavljen je projekt za izgradnju novog vatrogasnog doma u Općini Dugi Rat.

Novim projektom dosadašnji derutni prostor u kojem je trenutno smješten DVD Dalmacija Dugi Rat zamijeniti će se novom multifunkcionalnom zgradom.

Investicija je vrijedna 9.120.000,00 kn (s PDV – om). Ovom prijavom očekuje se financiranje od 80% ukupne vrijednosti iz Europskog fonda za ruralni razvoj dok će ostatak vrijednosti biti financiran iz proračuna Općine Dugi Rat.

Na prijavi ovog projekta radio je ured LAG – a “ADRION” u suradnji sa stručnim službama Općine Dugi Rat.

Zajedničkom suradnjom i besplatnom prijavom omogućena je ušteda obzirom da je projekt približne vrijednosti kao i maksimalna visina vrijednosti projekta ograničena natječajem. Prema podacima članova DVD-a besplatnom prijavom je omogućen iznos vrijednosti cijele opreme za klimatizaciju planiranog vatrogasnog doma.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...