Poziv na dostavu projektnih ideja – 4. krug

Poziv na dostavu projektnih ideja – 4. krug

LAG „Adrion“ poziva sve građane, trgovačka društva, OPG-e, zadruge, udruge, javne ustanove i šire zainteresiranu javnost s područja LAG-a (grada Makarske i Vrgorca, te općina Brela, Baške Vode, Tučepi, Podgore, Gradca, Zadvarja, Šestanovca i Zagvozda) da dostave svoje projektne ideje i nadopune za već dostavljene projektne ideje.

Kreiranje baze projektnih ideja jako je važno za svako područje jer omogućuje planiranje aktivnosti i predradnji za razvoj projekata kako na lokalnoj razini unutar razvojnih dokumenata tako i na razini nadležnih ministarstava. Podaci o okvirnoj vrijednosti projekata temelj su za raspoređivanje sredstava po pojedinim mjerama. Baza projektnih ideja ujedno povećava vidljivost pojedinačnih projektnih ideja prema nadležnim institucijama.

Projektne ideje potrebno je dostaviti elektronski na mail: info@lag-adrion.hrObrazac za prijavu projektnih ideja možete pronaći u rubrici Pozivi na www.lag-adrion.hr.

Rok za dostavu:

I. dio 15. travnja 2015.g.

II. dio 15. svibnja 2015.g.

Isto tako, pozivamo vas i sugeriramo da nam se slobodno obratite pri popunjavanju te zakažete termin za besplatno savjetovanje za razvoj vaših ideja kako bi ste obrazac što bolje ispunili.