Poduzetnički centar – novi termini rada sa strankama!

Poduzetnički centar – novi termini rada sa strankama!

Obavještavamo da je uredovno vrijeme Poduzetničkog centra LAG-a “Adrion” – Zagvozd za rad sa strankama:

PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK 

od 10:00-13:00h.

Kome su namijenjene aktivnosti Poduzetničkog centra?
Aktivnosti Poduzetničkog centra LAG-a “Adrion” –  Zagvozd usmjerene su u prvom redu proizvođačima s područja LAG-a “Adrion”, ali i svim ostalim poduzetnicima.

Čime se bavi Poduzetnički centar?
Poduzetnički centar  bavi se pružanjem savjetodavnih usluga s ciljem ispunjavanja uvjeta potrebnih za apliciranje za sredstva iz nacionalnih ali i europskih fondova.

Isto tako, jedna od osnovnih aktivnosti je umrežavanje proizvođača s poduzetnicima koji se bave veleprodajom, maloprodajom i ugostiteljstvom!

Znate li da je LAG u ovoj predsezoni napravio Bazu od preko 60 proizvođača i dostupnih proizvoda s područja LAG-a “Adrion” i dostavio je preko 100 ugostitelja te kontinuirano radi okupljanja s ciljem umrežavanja proizvođača i potrošača.

Ove godine su  proizvođači iz Baze Poduzetničkog centra sudjelovali na tri besplatna sajma u ukupnom trajanju 5 dana s preko 30.000 posjetitelja u primorskom dijelu LAG-a.

Jeli moguće dobiti pomoć i u udaljenijim područjima LAG-a?
Naravno! Često izlazimo na teren u svako naše naselje, a i u Omišu je uspostavljen pomoćni Poduzetnički centar te je uspostavljanje pomoćnog Poduzetničkog centra u Vrgorcu u tijeku.

Više o aktivnostima u Omišu http://www.visitomis.hr/de/Neuigkeiten/izvjestaj-o-realizaciji-projekta-edukacije-kuhara-za-koristenje-autohtonih-namirnica

Turizam po mjeri! Domaća hrana u domaćim restoranima – ječam, makaruni od lokalno uzgojene integralne pšenice, kaštradina, raštika, teletina s Biokova, poriluk, carsko meso u medu i ljutoj paprici.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...