OTVOREN “PORTAL PONUDA” ZA OGLAŠAVANJE I PRIKUPLJANJE PONUDA

OTVOREN “PORTAL PONUDA” ZA OGLAŠAVANJE I PRIKUPLJANJE PONUDA
Portal ponuda je sustav oglašavanja i prikupljanja ponuda za robe, radove i usluge potrebne za realizaciju projekata za koje korisnici ostvaruju potpore iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR).
 
KOME JE NAMIJENJEN:
1. svim neobveznicima javne nabave te obveznicima javne nabave kada provode jednostavnu nabavu, a trenutno se primjenjuje u mjeri 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“,  mjeri 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ i Mjeri 8“ Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma“.
2. dobavljačima opreme, i mehanizacije za poljoprivredu i šumarstvo, građevinskim tvrtkama, pružateljima usluga te drugim poslovnim subjektima koji žele sudjelovati kao izvođači radova te dobavljači roba i usluga u projektima koji se financiraju iz EPFRR-a.
Portalom ponuda želi se osigurati transparentan postupak prikupljanja ponuda, odabir najboljih ponuditelja te time i najveća vrijednost za uloženi novac.
Kako bi se osigurala stvarna konkurentnost, korisnici moraju u samom pozivu za prikupljanje ponuda, koji se objavljuje na portalu ponuda, navesti kriterije odabira temeljem kojih će se odabrati najbolja ponuda. Agencija za plaćanja prilikom administrativne kontrole projekta provjerava jesu li kriteriji odabira omogućili tržišno natjecanje i jesu li se korisnici prilikom odabira ponuda pridržavali kriterija odabira.
Portalu ponuda pristupa se preko web stranice Agencije za plaćanja te ovim putem pozivamo zainteresirane poslovne subjekte da se uključe u natjecanje davanjem ponuda na otvorene pozive za prikupljanje te tako ostvare bolje poslovne rezultate i korist od Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.
U portal možete ući preko POVEZNICE.
Upute za korisnike možete preuzeti OVDJE.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...