Održana radionica kako do sredstava za ulaganje u apartmane i kuće za odmor

Održana radionica kako do sredstava za ulaganje u apartmane i kuće za odmor

U organizaciji LAG – a „ADRION“ dana 12. ožujka 2019. g. u općinskoj vijećnici na Zadvarju održana je radionica pod nazivom „Kako do sredstava za ulaganje u apartmane i kuće za odmor?“.

Događanje je okupilo preko 30 postojećih i budućih iznajmljivača koji su imali priliku upoznati se na koji način i iz kojih sve natječaja mogu financirati svoje projekte, ali i saznati kakva su iskustva s prijavama na dosadašnje natječaje.

Naglasak je prvenstveno bio na natječaju Splitsko – dalmatinske županije „Podizanje kvalitete turističke ponude“ koji je trenutno aktualan iz kojeg su mogli saznati koje aktivnosti su namijenjene za koju kategoriju iznajmljivača.

Također, prisutne smo upoznali s podmjerama 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ i 6.4. „Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

LAG-a „ADRION“ na radionici predstavljale su Ivanka Ribičić, tajnica – voditeljica LAG – a „ADRION“ i

Antonija Čizmić, stručna suradnica koja je i za sve prisutne pripremila i neizostavne fritule!„Ovo je tema koja je zanimljiva većinu stanovnika LAG-a „Adrion“ i većina njih zadovoljava uvjete prijave na jednu od ovih Mjera te namjeravamo organizirati još ovakvih radionica. Projekti koje pomažemo su inače puno zahtjevniji i vjerujemo da je ovo jedan od najjednostavnijih za naše korisnike.“ – Dragica Vranješ, predsjednica LAG-a „ADRION“

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...