Održana 8. Izborna Sjednica Skupštine – Dragica Roščić nova predsjednica

Održana 8. Izborna Sjednica Skupštine – Dragica Roščić nova predsjednica

Dana 25. rujna u 17 h u Zagvozdu održana je 8. Izborna Sjednica Skupštine LAG-a “Adrion”.

Za predsjednicu LAG-a izabrana je dosadašnja tajnica-voditeljica Dragica Roščić. Za dopredsjednike LAG-a izabrani su Ante Čobrnić, načelnik Općine Tučepi i Joško Veža, nostitelj OPG-a Joško Veža koji je šampionski proizvođač maslinova ulja.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivan Krželj, načelnik Općine Zadvarje, a za likvidatora LAG-a izabran je Ante Bakalić iz Igrana.

Na kraju Sjednice, dosadašnji predsjednik LAG-a Mirko Vrcan uručio je zahvalnice svim članovima Upravnog i Nadzornog odbora koji su svojim zalaganjem i radom dali svoj doprinos ostvarenim rezultatima LAG-a u proteklom četverogodišnjem razdoblju.

“Uz snažnu podršku i zahvale članova za dosadašnji doprinos počašćena sam izborom za Predsjednicu LAG-a „Adrion“ koji je priznanje za sve rezultate koje je LAG ostvario dok sam bila tajnica-voditeljica.

Ono čime se možemo pohvaliti da smo jedan od najuspješnijih i najvećih LAG-ova u Hrvatskoj kojemu je u samo 9 mjeseci ove godine odobreno 13.550.205,60 kn, a uz to pripremili smo  projekata vrijednosti 9.521.436,66 kn koji čekaju odobravanje što je ukupno 23.071.642,26 kn.

Ono što su moji ciljevi za 2018.g. kao predsjednice, je da do kraja sljedeće godine besplatno za stanovnike područja LAG-a pripremimo dokumentaciju i prijavimo najmanje oko 13.000.000, 00 kn vrijedne projekte te prvi put raspišemo natječaje i financiramo 2.000.000,00 kn izravno od osiguranih sredstava LAG-a za projekte proizvodnje te projekte opremanja infrastrukture za kulturne aktivnosti, vrtiće, sportski sadržaj, vatrogasne domove itd. u općinama i gradovima koje pokrivamo. Isto tako, u 2018. g. financirat ćemo projekte ruralnog turizma”, Dragica Roščić.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...