Na temu PPS kluba Biokovo održan sastanak radne grupe za promociju LAG-a Adrion kao turističke destinacije

Na temu PPS kluba Biokovo održan sastanak radne grupe za promociju LAG-a Adrion kao turističke destinacije

U ponedjeljak 22. rujna 2014. g. u sjedištu LAG-a “Adrion” održan je sastanak Radne grupe za promociju LAG-a “Adrion” kao turističke destinacije na temu PPS klub Biokovo.

Osvrćući se na dosadašnja događanja vezana uz PPS klub Biokovo dogovoreno je da će se poslati dopis HTZ u kojem će se iznijeti svi razlozi o mogućnosti uključivanja svih subjekata koji plaćaju godišnji paušal u PPS klub bez obzira na njihovo Rješenje o pružanju usluga, te tražiti pisanu potvrdu istog.

Datum sastanka potpisivanja Sporazuma o suradnji u pilot projektu PPS koncepta “Hrvatska 365”  je 25. rujna 2014.g. u uredu LAG-a Adrion.

Prisutni su predložili da poslove iz nadležnosti za destinaciju PPS Biokovo obavlja TZ Baška Voda,  voditelja PPS kluba Ante Jurišić, direktor TZO Baška Voda.

Dogovoreno je da sudjelovanje u financiranju administrativnih troškova i drugih poslova Destinacije i PPS kluba od strane Općine Zadvarje, Općine Šestanovac, Općine Zagvozd i TZG Vrgorac bude simbolično te  je prihvaćen prijedlog da ostale TZ sufinanciraju rad PPS Kluba prema ključu ukupnog broja noćenja.