Na temu PPS kluba Biokovo održan sastanak radne grupe za promociju LAG-a Adrion kao turističke destinacije

Na temu PPS kluba Biokovo održan sastanak radne grupe za promociju LAG-a Adrion kao turističke destinacije

U ponedjeljak 22. rujna 2014. g. u sjedištu LAG-a “Adrion” održan je sastanak Radne grupe za promociju LAG-a “Adrion” kao turističke destinacije na temu PPS klub Biokovo.

Osvrćući se na dosadašnja događanja vezana uz PPS klub Biokovo dogovoreno je da će se poslati dopis HTZ u kojem će se iznijeti svi razlozi o mogućnosti uključivanja svih subjekata koji plaćaju godišnji paušal u PPS klub bez obzira na njihovo Rješenje o pružanju usluga, te tražiti pisanu potvrdu istog.

Datum sastanka potpisivanja Sporazuma o suradnji u pilot projektu PPS koncepta “Hrvatska 365”  je 25. rujna 2014.g. u uredu LAG-a Adrion.

Prisutni su predložili da poslove iz nadležnosti za destinaciju PPS Biokovo obavlja TZ Baška Voda,  voditelja PPS kluba Ante Jurišić, direktor TZO Baška Voda.

Dogovoreno je da sudjelovanje u financiranju administrativnih troškova i drugih poslova Destinacije i PPS kluba od strane Općine Zadvarje, Općine Šestanovac, Općine Zagvozd i TZG Vrgorac bude simbolično te  je prihvaćen prijedlog da ostale TZ sufinanciraju rad PPS Kluba prema ključu ukupnog broja noćenja.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...