LAG „Adrion“ organizira dvodnevnu edukaciju o programu Erasmus +

LAG „Adrion“ organizira dvodnevnu edukaciju o programu Erasmus +

Ukoliko ste član LAG-a „Adrion“ i želite steći specifična i praktična znanja te vještine vezane za Program Erasmus + za vas organiziramo besplatnu dvodnevnu edukaciju 18. i 19. ožujka 2015.g.

Edukacija se sastoji od predstavljanja samog programa Erasmus + s naglaskom na ključne akcije ( KA1 i KA2), aktivnosti koje se provode unutar programa, rada na obrascima za prijavu, predstavljanja online alata za traženje partnerskih organizacija koje bi sudjelovale u projektu koji se želi prijaviti te mogućnostima koje ovaj program nudi. Detaljno će se obraditi od ideje do uspješne prijave primjer projekta P.U.L.S.E. nositelja projekta Info zone koji je na roku 01. listopada 2014.g.  ostvario 97/100 bodova.

Edukacija je namijenjena samo imenovanim predstavnicima članova LAG-a „Adrion“ i broj mjesta je ograničen stoga na vrijeme osigurajte svoje mjesto prijavom na mail info@lag-adrion.hr

Rok za prijavu je 16. ožujka 2015.g.

Predavanja će se održavati svaki dan od 09:00 – 15:00h uz dvije polusatne pauze u uredu LAG-a na adresi Kralja Petra Krešimira IV br 7a u Makarskoj.

Troškovi organiziranja edukacije financiraju se iz IPARD Programa.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...