Katalog ruralnog turizama Biokova

Katalog ruralnog turizama Biokova

Projekt BBio osmišljen je s ciljem očuvanja i valorizacija agro-biološke raznolikosti pograničnih područja kroz teritorijalnu suradnju između Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Projekt financira Europska unija u sklopu IPA programa za prekograničnu suradnju Hrvatska – Bosna i Hercegovina a provode ga Javna ustanova RERA S.D. i Ministarstvo gospodarstva Zapadnohercegovačke Županije s partnerima Javnom ustanovom „Park prirode Biokovo“ i Udrugom za zaštitu i očuvanje izvornih pasmina domaćih životinja.

S obzirom da je glavna gospodarska grana Dalmacije i Hercegovine turizam, snimljena su dva promotivna spota dostupna preko Youtube-a (https://youtu.be/7UUtDAH4vPA), te su izrađeni Katalozi ponude u ruralnom turizmu šire okolice Parka prirode Biokovo i Županije Zapadnohercegovačke koji prezentiraju izvorne proizvode, resurse i aktivnosti koje turisti mogu pronaći i koristiti i/ili konzumirati na ovim prostorima. Ova publikacija nastala je u suradnji s LAG Adrion, MO Brela Gornja, Općina Šestanovac, Općina Zadvarje , TZO Baška Voda, TZO Brela, TZO Gradac, TZ grada Imotski, TZ grada Makarske, TZ grada Vrgorca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email

Podijelite sadržaj s prijateljima...