DANI BIKLE U VRGORCU

DANI BIKLE U VRGORCU

I ove Vas godine pozivamo na pučku etno-gastro feštu i centralnu manifestaciju tijekom Dana bikle – „BIKLIJADU U VRGORCU“ koja se održava u subotu 03. listopada 2015. godine u organizaciji Turističke zajednice Grada Vrgorca.

Biklijada, pučka fešta nastala na autentičnim običajima i tradiciji ovoga podneblja u danima kada se pije bikla, tradicionalno piće vrgoračkog kraja, mješavina vina i kozjega mlijeka. Održava se početkom mjeseca listopada te se već afirmirala u prepoznatljivu turističku atrakciju.

Biklijada je tradicionalna manifestacija koja njeguje i oživljava izvorno, dok svojom bogatom ponudom večernjega sajma domaćih proizvoda i rukotvorina, folklornim i zabavno-glazbenim programom čini ovaj kraj bogatijim, sadržajnijim i atraktivnijim za domaće stanovništvo kao i za goste, uvijek u potrazi za živim i autentičnim događajima.

Vašim dolaskom i sudjelovanjem na večernjem tradicionalnom sajmu uveličat ćete PUČKU FEŠTU i ponudu kojom njegujemo kulturnu baštinu, tradiciju i običaje našega kraja.

16. PUČKA FEŠTA „BIKLIJADA“ – IGRALIŠTE OŠ VRGORA
18.00  Večernji  sajam  domaće  spize, proizvoda  i  rukotvorina
19.30 Folklorni program
21.30 Glazbeni program: IGOR CUKROV

 

Kontakt | 021 675 110 | mob. 098 701 959 | e-mail:  info@tzvrgorac.hr

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...