Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu – poziv na iskazivanje interesa

Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu – poziv na iskazivanje interesa

Projekt prekogranične suradnje pod nazivom BETSA (Bird-watching  and Ecotourism in South Adriatic/ Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu) započeo je svoju implementaciju. Nositelj projekta (RH), Općina Baška Voda i projektni partneri, Udruga Biom i Hrvatski institut za održivi razvoj pozivaju sve zainteresirane na predstavljanje projektnih aktivnosti, ali i mogućeg uključivanja u sami projekt.

Naime, riječ je o jednoj od najbrže rastućih oblika turističke djelatnosti koja je zasnovana na prirodnoj osnovi/atraktivnosti. Samim razvojem ovakve turističke ponude obogatili bi smo turistički sadržaj na ovim prostorima, ali ujedno i pokušalo produžiti turističku sezonu.

Aktivnim sudjelovanjem na projektu bit ćete uvršteni u bazu turističkih sadržaja koja će se koristiti pri izradi web stranice projekta i online karte, te će vam značajno biti olakšan pristup i komunikacija sa potencijalnim turistima. U ovu svrhu željeli bi Vas u narednom periodu pozvati na predviđene intervjue i radionice, s ciljem upoznavanja vaše vizije suradnje kako bi vam ovaj projekt što bolje koristio.

Kako bismo Vam detaljno predstavili projekt, njegove aktivnosti i ciljeve te Vaše mogućnosti u sudjelovanju molimo Vas da nam iskažete interes putem ove poveznice ili da nas kontaktirate putem e-maila info.betsa@gmail.com ili na telefone: 091 168 9631 Andrea Šošić, 021 274 946 Ivana Selanec.