Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu – poziv na iskazivanje interesa

Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu – poziv na iskazivanje interesa

Projekt prekogranične suradnje pod nazivom BETSA (Bird-watching  and Ecotourism in South Adriatic/ Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu) započeo je svoju implementaciju. Nositelj projekta (RH), Općina Baška Voda i projektni partneri, Udruga Biom i Hrvatski institut za održivi razvoj pozivaju sve zainteresirane na predstavljanje projektnih aktivnosti, ali i mogućeg uključivanja u sami projekt.

Naime, riječ je o jednoj od najbrže rastućih oblika turističke djelatnosti koja je zasnovana na prirodnoj osnovi/atraktivnosti. Samim razvojem ovakve turističke ponude obogatili bi smo turistički sadržaj na ovim prostorima, ali ujedno i pokušalo produžiti turističku sezonu.

Aktivnim sudjelovanjem na projektu bit ćete uvršteni u bazu turističkih sadržaja koja će se koristiti pri izradi web stranice projekta i online karte, te će vam značajno biti olakšan pristup i komunikacija sa potencijalnim turistima. U ovu svrhu željeli bi Vas u narednom periodu pozvati na predviđene intervjue i radionice, s ciljem upoznavanja vaše vizije suradnje kako bi vam ovaj projekt što bolje koristio.

Kako bismo Vam detaljno predstavili projekt, njegove aktivnosti i ciljeve te Vaše mogućnosti u sudjelovanju molimo Vas da nam iskažete interes putem ove poveznice ili da nas kontaktirate putem e-maila info.betsa@gmail.com ili na telefone: 091 168 9631 Andrea Šošić, 021 274 946 Ivana Selanec.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...