Predstavljanje LAG-a Adrion na 8. sajmu Agro Arca kao primjer dobre prakse

Predstavljanje LAG-a Adrion na 8. sajmu Agro Arca kao primjer dobre prakse

Međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji Agro Arca koji se održava 8. put od 08. do 10. svibnja 2015.g. u Sportskoj dvorani Trilj u gradu Trilj, prilika je to i svakom proizvođaču da predstavi i promovira svoj proizvod, osjeti potrebe tržišta i kupaca, upozna se s novostima iz industrije i testira vlastite tržišne, marketinške i komunikacijske mogućnosti.

U sklopu sajma će se održati Konferencija „Mladi i poljoprivreda: iskustva i perspektive“ 09. svibnja 2015. g. gdje je tajnica-voditeljica Dragica Roščić pozvana da predstavi rad LAG-a „Adrion“ kao primjer dobre prakse zajedno s mladim poljoprivrednikom i članom LAG-a Andrijom Ribičićem koji se uspješno bavi uzgojem magaraca, konja i autohtoni krava Buša.
Program konferencije se nalazi u prilogu.

Agro Arca je jedinstveni sajam posvećen najvažnijoj gospodarskoj grani – poljoprivredi i prehrambenoj industriji koji na jednom mjestu okuplja inovatore, akademsku zajednicu, državne i lokalne gospodarske institucije, obiteljska poljoprivredna gospodarska, obrtnike i poduzetnike ciljem promocije agroinovacija, novih ideja, tehnoloških dostignuća te proizvoda i usluga iz područja poljoprivrede i prehrambene industrije.

Jedna je mudra osoba jednom rekla: „Uspjeh neće doći k tebi. Ti ideš k njemu!“ Krenite ka svom uspjehu već ove godine na Agro Arci – prijavnica za sajam je dostupna na sljedećoj poveznici: http://www.agro-arca.com.hr/?task=rf

Izvor: http://www.agro-arca.com.hr/

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...