Održan drugi dio 10. sajma “Okusi Hrvatsku”

Održan drugi dio 10. sajma “Okusi Hrvatsku”

Općina Baška Voda i LAG “ADRION” u suradnji s turističkom zajednicom i TŠL Baška Voda organizirali su kolovoški dio sajma koji se održao 26. i 27. kolovoza 2022.godine.

Proizvođači su predstavili veliki broj svojih proizvoda za kušati i kupiti. Na više od četrdeset štandova izložena je raznolika ponuda poput pršuta, suhomesnatih proizvoda, sireva, maslinovog ulja, likera, meda s Biokovskih pašnjaka, domaći kolači, aronija itd.

Za zabavni dio programa pobrinuli su se Općinska limena glazba Baška Voda koji su promenadnim koncertom otvorili sajam, a u večernjim satima posjetitelje su pjesmom zabavljali grupa Specijalci te Mario Roso.

Održavanje sajma značajno je za održavanje kvalitete turističke ponude, te prezentaciju malih proizvođača.

Kroz proteklih deset godina održavanja na sajmu je sudjelovalo nekoliko stotina izlagača koji su tisućama posjetitelja predstavili najbolje od svojih proizvoda.

Sajam “Okusi Hrvatsku” u Baškoj Vodi kao jedan od najvećih sajmova u Splitsko-dalmatinskoj županiji pomogao je izlagačima da se tijekom godina održavanja sajma povežu i s ugostiteljskim objektima te svoje proizvode sada prodaju i na širem tržištu.

Zahvaljujemo svim izlagačima koji su proteklih godina sudjelovali na sajmu, kao i suorganizatorima na profesionalnoj i kvalitetnoj organizaciji i veselimo se nastavku uspješne suradnje.

Vidimo se već iduće godine na tradicionalnom sajmu “Okusi Hrvatsku” u Baškoj Vodi!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...