OBAVIJEST O PRIVREMENOM ZATVARANJU POZIVA ZA SREDSTVA ZA ENERGETSKU UŠTEDU U ZGRADAMA JAVNOG SEKTORA

OBAVIJEST O PRIVREMENOM ZATVARANJU POZIVA ZA SREDSTVA ZA ENERGETSKU UŠTEDU U ZGRADAMA JAVNOG SEKTORA

Zbog velikog interesa potencijalnih prijavitelja privremeno će se u tjednu između 05. i 09. veljače 2018. gzatvoriti Poziv “Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”.  Naime, s danom 30. siječnja 2018. g. ukupan iznos zatraženih sredstava je dosegao gotovo 165% ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava, a sukladno Uputama za prijavitelje Poziv se obustavlja na određeno vrijeme najkasnije u trenutku kada svi zaprimljeni projektni prijedlozi, u odnosu na zahtijevani iznos bespovratnih sredstava, dosegnu 200% ukupno raspoloživog iznosa.

Potencijalni prijavitelji se za stručnu podršku (provjeru dokumentacije) mogu prijaviti najkasnije do 02. veljače 2018. g. u 14:00 h. 

Za prijave za stručnu podršku koje se podnesu prije navedenog roka, usluga postupka stručne podrške bit će provedena i dovršena u skladu s procedurom i rokovima pružanja stručne podrške. Navedeno je istaknuto jer se ne garantira da će za sve projektne prijedloge prijavljene za stručnu podršku, sam postupak stručne podrške biti dovršen do trenutka privremenog zatvaranja poziva.

Više na LINKU.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...