NA PODMJERU 7.4. PRIJAVLJEN JOŠ JEDAN VATROGASNI DOM NA PODRUČJU LAG–A ADRION

NA PODMJERU 7.4. PRIJAVLJEN JOŠ JEDAN VATROGASNI DOM NA PODRUČJU LAG–A ADRION

U sklopu natječaja za Podmjeru 7.4. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ u suradnji općine Zadvarje (nositelja), općine Šestanovac (partnera) i LAG-a „ADRION“ dana 13. rujna 2018. g. pripremljen je i prijavljen projekt izgradnje i opremanja zajedničkog vatrogasnog doma Zadvarje.

Projekt je vrijedan 10.200.000,00 kuna. Ukoliko prijava bude odobrena Europski fond za ruralni razvoj će sufinancirati 90 % ukupne vrijednosti projekta.

Novi je to projekt kojim bi se dosadašnji derutni prostor, u kojem je trenutno smješten DVD Zadvarje, zamijenio novom multifunkcionalnom zgradom koja bi bila smještena u Gospodarskoj zoni u Zadvarju.

Napominjemo da je ovo još jedan u nizu projekata koji su besplatno pripremljeni i prijavljeni od strane LAG – a “ADRION” u suradnji s prijaviteljima. Nadamo se da će se za sve prijavljene projekte osigurati sredstva iz Europskog fonda za ruralni razvoj te tako doprinijeti njihovoj realizaciji.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...