LAG ADRION U IMOTSKOM

LAG ADRION U IMOTSKOM

Inicijativa Imotske krajine za formiranje vlastite Lokalne akcijske grupe nije zaživjela. Na zamolbu Općina Imotske krajine kako iste ne bi bile uskraćene za određeni dio sredstava Programa ruralnog razvoja, a naročito za sredstva za izradu Lokalne razvojne strategije koja je i preduvjet kod nekih prijava LAG „ADRION“ je svoje djelovanje proširio 2015. g. kao jedan od najuspješniji LAG – ova u Hrvatskoj na područje Imotske krajine.

Ovaj put značajno i prije otvaranja prijava za male poljoprivrednike LAG „ADRION“ u suradnji s Gradom Imotskim već organizira uredovne dane u prostorijama Gradske Uprave.

LAG „ADRION“ je u proteklom mjesecu organizirao dobro posjećenu radionicu u „Pučkom otvorenom učilištu Imotski“ te korisnicima kojima je već ranije pripremio prijave za Program ruralnog razvoja, pomaže u svim koracima provedbe (prikupljanje dokumentacije za izvještavanje, pisanje izvještaja, priprema Zahtjeva za isplatu). Poljoprivrednici Imotske krajine redovito se promoviraju na sajmovima i događajima na području LAG – a “ADRION” i šire.

Ured LAG – a „ADRION“ u Imotskom na adresi: Ante Starčevića 23

Radno vrijeme: neparnim danima od 7:00 – 15:00 sati.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...