LAG ADRION: SUFINANCIRANJE 50% PLAĆENIH TROŠKOVA DOPRINOSA

LAG ADRION: SUFINANCIRANJE 50% PLAĆENIH TROŠKOVA DOPRINOSA

Upravni odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Splitsko – dalmatinske županije objavio je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za  potpore iz „Programa osnivanja i razvoja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva“.

PRIHVATLJIVI KORISNICI :

– Nositelj/član OPG-a koji obavlja samostalnu djelatnost kao jedino ili glavno zanimanje i upisan je prvi put u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava unutar dvanaest mjeseci do trenutka predaje zahtjeva na ovaj Javni poziv, a nije obveznik poreza na dohodak niti poreza na dobit.

– Član je prihvatljiv korisnik potpore samo u slučaju kada nositelj OPG –a ostvaruje zdravstveno i mirovinsko osiguranje po drugoj osnovi. Prednost imaju OPG- a na području sa otežanim uvjetima gospodarenja i OPG – a čiji je nositelj mlađi od 40 godina.

PRIHVATLJIVI TROŠKOVI :

Sufinancira se 50% opravdanih plaćenih troškova obveznih doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje nositelja/člana OPG – a nastalih unutar dvanaest mjeseci od prvog upisa u Upisnik do dana 25. rujna 2017. g., a najviše do 5.000,00 kuna godišnje.

ROK ZA PRIJAVU : 25. listopada 2017. g.

Više informacija i dokumentaciju za prijavu možete pronaći OVDJE.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom prijave slobodno nas kontaktirajte na info@lag-adrion ili na telefon 021 411 960, 099 4369 422.