LAG ADRION: SUFINANCIRANJE 50% PLAĆENIH TROŠKOVA DOPRINOSA

LAG ADRION: SUFINANCIRANJE 50% PLAĆENIH TROŠKOVA DOPRINOSA

Upravni odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Splitsko – dalmatinske županije objavio je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za  potpore iz „Programa osnivanja i razvoja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva“.

PRIHVATLJIVI KORISNICI :

– Nositelj/član OPG-a koji obavlja samostalnu djelatnost kao jedino ili glavno zanimanje i upisan je prvi put u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava unutar dvanaest mjeseci do trenutka predaje zahtjeva na ovaj Javni poziv, a nije obveznik poreza na dohodak niti poreza na dobit.

– Član je prihvatljiv korisnik potpore samo u slučaju kada nositelj OPG –a ostvaruje zdravstveno i mirovinsko osiguranje po drugoj osnovi. Prednost imaju OPG- a na području sa otežanim uvjetima gospodarenja i OPG – a čiji je nositelj mlađi od 40 godina.

PRIHVATLJIVI TROŠKOVI :

Sufinancira se 50% opravdanih plaćenih troškova obveznih doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje nositelja/člana OPG – a nastalih unutar dvanaest mjeseci od prvog upisa u Upisnik do dana 25. rujna 2017. g., a najviše do 5.000,00 kuna godišnje.

ROK ZA PRIJAVU : 25. listopada 2017. g.

Više informacija i dokumentaciju za prijavu možete pronaći OVDJE.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom prijave slobodno nas kontaktirajte na info@lag-adrion ili na telefon 021 411 960, 099 4369 422.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...