Povezivanjem do jednake kvalitete života u svim dijelovima.
Razvoj jugoistočnog dijela Splitsko-dalmatinske županije.
Udruga građana, poduzetnika, gradova i općina.

lag-adrion.hr

Uspješan 4. sajam školskih zadruga – Uskrsni sajam

Uspješan 4. sajam školskih zadruga – Uskrsni sajam

U utorak 9. ožujka 2019. godine ispred ureda LAG-a ADRION u sklopu tradicionalnog robno – stočnog sajma na Zadvarju održan je 4. Sajam školskih zadruga – Uskrsni sajam. Na sajmu je sudjelovalo 6 učeničkih zadruga s područja LAG – a ADRION: učenička zadruga „ŠKATULA“ iz OŠ Gradac, „ŠKRINJICA“ iz OŠ Tučepi, „GORICA“ iz OŠ Bariše Granića Meštra Baška Voda, „RAŠELJKICA“ iz OŠ Dr. Franje Tuđmana Brela, „VRISAK“ iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Cista Velika i učenička zadruga „RAŽ“ iz OŠ Josip Jović Aržano/Svib.

Vrijedne ručice i ove godine napravile su odličan posao, pripremili puno zanimljivih i kreativnih radova poput uskrsnih zečića od vune, raznoraznih pisanica, uskrsnih čestitki, prirodnih melema i masti. Rukotvorine vrijedno izrađuju uz pomoć voditelja zadruge koji su im velika podrška i bez čijeg angažmana ne bi bilo ni ovih radova.

Brojni posjetitelji inače tradicionalnog sajma koji se svakog utorka održava na Zadvarju, bili su oduševljeni malim trgovcima i njihovim proizvodima.

Mali poduzetnici su bogatiji za još jedno iskustvo djelovanja izvan prostora učionice gdje su razmjenjivali iskustva, a uz ugodno druženje zaradilo se i ponešto novca za kupnju novih materijala.

Uskrsna atmosfera zavladala je i uredom LAG – a „ADRION“ zahvaljujući prekrasnim ukrasima naših učenika.   

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...