Udruga građana, poduzetnika, gradova i općina.
Razvoj jugoistočnog dijela Splitsko-dalmatinske županije.
Povezivanjem do jednake kvalitete života u svim dijelovima.

lag-adrion.hr

SAJAM OKUSI HRVATSKU – IZ GODINE U GODINU SVE USPJEŠNIJI!

SAJAM OKUSI HRVATSKU – IZ GODINE U GODINU SVE USPJEŠNIJI!

Iza nas je drugi dio sedmog  sajma „Okusi  Hrvatsku“ na kojem su domaći i inozemni posjetitelji  kušali i kupovali autohtone hrvatske proizvode koji je održan 30. i 31. Kolovoza 2019. Isti je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske –  Kolinde Grabar Kitarović i Ministarstva turizma, a organizatori sajma su Općina Baška Voda i LAG „Adrion“.

Sajam je svečano otvorio župan Splitsko – dalmatinske županije Blaženko Boban, a posjetiteljima su se obratile i predsjednica LAG – a „Adrion“ i saborska zastupnica Dragica Vranješ te predsjednica LAG – a ˝Strossmayer“, Božana Rogalo iz  Satnice Đakovačke.

 Župan je istaknuo da mu je čast otvoriti ovako uspješan sajam te nam je poželio još puno uspješnih sajmova sa sve većim brojem posjetitelja. Bilo je tu zanimljivih proizvoda za kušati i kupiti a posjetitelji su  mogli poslušati i priču o tradicionalnim „langošima“ koje su pripremale gospođe iz Udruge žena „Cicika“ u tradicionalnim slavonskim nošnjama.

Na više od šezdeset štandova mogli su kušati fine sireve iz Istre, domaći kulen iz Slavonije, pršut iz Dalmatinske zagore, vino imotskih vinara, isprobati prirodnu kozmetiku ili pak kupiti ručno izrađeni suvenir od oblutaka, maslinovog drva, tkanine… Za zabavni dio programa pobrinuli su se Općinska limena glazba Baška Voda, klapa Basca, grupa Gojak & Company i Roso band.

Na kraju drugog dijela sajma, sigurni smo u jedno a to je da je postignuto obostrano zadovoljstvo izlagača (koji su dobili priliku besplatno izložiti)  i posjetitelja kojima je omogućen dodatni zabavno – edukativni sadržaj. Vidimo se slijedeće godine!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...