Udruga građana, poduzetnika, gradova i općina.
Povezivanjem do jednake kvalitete života u svim dijelovima.
Razvoj jugoistočnog dijela Splitsko-dalmatinske županije.

lag-adrion.hr

ODRŽANA 11. SJEDNICA SKUPŠTINE LAG – a „ADRION“

ODRŽANA 11. SJEDNICA SKUPŠTINE LAG – a „ADRION“

Hvala općini Zagvozd na prostoru, hvala članovima na popunjavanju svih stolica i ugodnom druženju!

U ponedjeljak, 28. listopada 2019. g., u Domu Kulture u Zagvozdu  održala se 11. po redu sjednica Skupštine LAG-a “ADRION” te početna konferencija za medije i predstavljanje projekta „Job clubs ADRION – Uđi i TI u svijet rada!“.

Sjednicu je otvorila predsjednica Lokalne akcijske grupe “Adrion”, Dragica Vranješ, koja se zahvalila na odazivu brojnim članovima LAG – a „Adrion“ i partnerima projekta „Job clubs Adrion – Uđi i TI u svijet rada!“.

Predsjednica je predstavila rezultate prvog LAG natječaja za male poljoprivrednike (mjera 2.1.2.) te rezultate LAG natječaja za javnu infrastrukturu (mjera 3.2.1.) te uvodno predstavila projekt „Job clubs Arion- Uđi i TI u svijet rada!“.  Naglasila je da je za mjeru 2.1.2. pristiglo ukupno 14 prijava od kojih je odobreno 11 projekata ukupne vrijednosti 1.227.685,50 kn. Za mjeru 3.2.1. odobreno je 7 projekata ukupne vrijednosti 1.541.833,38 kn.

Također, Predsjednica ističe da je 21. listopada 2019. godine potpisan Ugovor za novi projekt iz Europskog socijalnog fonda. Iznos dodijeljenih sredstava je 681.561,29 kuna.

Na Skupštini su jednoglasno usvojena sva izvješća kao i Program rada i Financijski plan za 2020. godinu te izmjene i dopune Lokalne razvojne strategije LAG – a „ADRION“ 2014.-2020. i Plan provedbe. Također je potvrđen kooptirani član Nadzornog odbora, Denis Rubić, kao i novi dopredsjednici iz reda članova Upravnog odbora, Katarina Pupačić i Ljubomir Madunić.

Po završetku Sjednice organiziran je i prigodni domjenak.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Podijelite sadržaj s prijateljima...