Prijavite se za EU školu za zaposlenike JLS

Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije tijekom rujna,listopada i studenog 2014. godine priređuje novi ciklus obrazovanja pod nazivom  „EU ŠKOLA“ – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz EU bespovratnih sredstava. „EU ŠKOLA“ namijenjena je jedinicama lokalne samouprave – gradovima i općinama i institucijama sa područja Splitsko-dalmatinske županije koje žele osposobiti svoje zaposlenike konkretnim praktičnim znanjima za pripremu projektne dokumentacije, dobivanje nepovratnih EU sredstava i provedbu projekata sukladno EU pravilima.

Edukacija počinje 29. rujna 2014., održavat će se u prostorima MIC-a, Ruđera Boškovića 32, 21000 Split. Predviđeno trajanje edukacije je 10 dana. Prijave (potvrđene od čelnika tijela) sa životopisom, motivacijskim pismom i obrascem za prijavu projekta molimo poslati putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 19. rujna 2014.g.

Ciklus obrazovanja moguće je pohađati uz potporu za putne troškove od strane LAG-a "Adrion", uz uredno izvještavanje i dostavljanje potrebne dokumentacije. Putni troškovi su prihvatljivi isključivo u slučaju da na navedenim edukacijama sudjeluju zaposlenici, članovi i volonteri LAG-a. Usavršavanje i obrazovanje prihvatljivo je samo za imenovane predstavnike članova LAG-a. Prednost imaju članovi koji su spremni na daljnje usavršavanje na području EU programa te sudjelovanje u pripremi i provedbi EU projekata LAG-a "Adrion".

Izvor: www.rera.hr

Newsletter

Kontakt

Hrvatskih branitelja 31, 21255 Zadvarje

Rad sa strankama:    
Utorak  10:00 - 13:00
Četvrtak 14:00 - 17:00
Osim ponuđenih termina stojimo na raspolaganju i za ostale termine prema dogovoru.
Terenski rad:  Utorak i Četvrtak
  • Tel/Fax: 00 385 21 411 960
  • Gsm: 00 385 99 4369 422, 00 385 99 4369 414

E-mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

            Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sufinancirano sredstvima pristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER

eu flag  leader logo  croatian flag

Ipard.jpg 

 

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE

LAG reklama označavanje ulaganja

Nalazite se ovdje: Home Pozivi Arhiva poziva Arhiva poziva Prijavite se za EU školu za zaposlenike JLS