Petak, 16 Ožujak 2018 10:37

LAG "ADRION" gost na forumu LAG-ova u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Dana 9. ožujka 2018.g. LAG „Adrion“ kao gost sudjelovao je na Forumu Lokalnih akcijskih grupa koji se održao u Vukovarsko – srijemskoj županiji u Lovasu u organizaciji LAG-a „Srijem“, Razvojne agencije Vukovarsko – srijemske županije, Ureda za međunarodnu suradnju TINTL te Općine Lovas. Tema Foruma bila je Značaj i izazovi LAG – ova u lokalnom razvoju.

LAG „Adrion“ predstavljala je Ivanka Ribičić, stručna suradnica te član Upravnog odbora Zoran Babić ispred Braniteljsko socijalno – radne zadruge „Zima“.

Forumu su prisustvovali predstavnici Vukovarsko – srijemske županije, načelnici općina i direktori trgovačkih društava s područja Vukovarsko – srijemske županije, gradonačelnici Umaga i Novigrada, državna tajnica ministarstva poljoprivrede Marija Vuković predstavnici LAG -ova s područja Vukovarsko – srijemske županije te predstavnici gostujućih LAG-ova.

Nakon pozdravnog govora domaćina gospodina Alberta Varge voditelja LAG-a Srijem i predsjednika HMRR prisutnima se obratila načelnica Lovasa Tanje Cirba te pohvalila je rad LAG-ova i istaknula da su LAG-ovi produžena ruka Ministarstva poljoprivrede . Naglasila je problem odlaska mladih i raseljavanja te nadu da će se u idućem programskom razdoblju posvetiti rješavanju tog problema.

Predstavnici gostujućih LAG-ova pobliže su upoznali prisutne s područjem djelovanja svojih LAG – ova te istaknuli želju za međusobnom suradnjom kako LAG –ova tako i poljoprivrednika i ostalih članova LAG-ova.

Newsletter

Kontakt

Hrvatskih branitelja 31, 21255 Zadvarje

Rad sa strankama:    
Utorak  10:00 - 13:00
Četvrtak 14:00 - 17:00
Osim ponuđenih termina stojimo na raspolaganju i za ostale termine prema dogovoru.
Terenski rad:  Utorak i Četvrtak
  • Tel/Fax: 00 385 21 411 960
  • Gsm: 00 385 99 4369 422, 00 385 99 4369 414

E-mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

            Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sufinancirano sredstvima pristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER

eu flag  leader logo  croatian flag

Ipard.jpg 

 

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE

LAG reklama označavanje ulaganja

Nalazite se ovdje: Home Novosti Novosti LAG "ADRION" gost na forumu LAG-ova u Vukovarsko-srijemskoj županiji